Wednesday, August 18, 2010

Sukeldume internetiturunduse maailma



Pärast suviseid sumedaid toimetamisi ja tegemisi alustasid uuendajad koolipingi "nühkimist" juba üsna varakult. 17. ja 18. augustil kogunesid programmis osalejad selleks, et ühiselt uurida, kuidas internet oma idee heaks tööle panna ning ulatada osalejatele esimesed ja tähtsamad tööriistad netiavarustes oma idee realiseerimiseks ja klientide leidmiseks.

Esimesel päeval jagas oma tarkust ja rikkaliku kogemust valgamaalastele soomaa.com eestvedaja Aivar Ruukel. Laeva kultuurimajas asusid püünele arendusselti liikmed: Liis Pärtelpoeg (South-Estonia DMC OÜ), kes täna eelkõige Sibulatee tüdrukuna teada-tuntud on ning Fred Koppel, Meedium Marketing OÜ, üks asutajatst. Tuli tõdeda, et internetimaailm on üks põhjatu võimaluste maailm, kus orienteerumiseks on juhiseid täna juba igal inimesel vaja. Uurisime, kuidas teha end kodulehena nähtavaks ja otsingumootorites esikohale jõuda. Samuti peatusime sotsiaalmeedia ja sotsiaalvõrgustiku võimalustel. Nüüd jääb igal ühel endale sobivad meediumid välja valida. Aitäh koolitajatele ja kõikidele osalejatele panustamast.

Augustikuu jätkub uuendamise lainel. 26.-27. augustil toimub esmakordselt uuendajate suvekool Peramaal, mis on heade inimeste ja nende ideede rikkalik kohtumispaik. Rohelisest ettevõtlusest on lubanud pajatada Juhan Peedimaa, Ecoprindi eestvedaja. Lisaks on külla oodata Mart Noorma'd, Tartu Ülikooli Füüsika Instituudi kosmose- ja militaartehnoloogia töörühma juhti, kes nõustab Eesti tudengisatelliidi ESTCube-1 ehitamist. Satelliit viiakse maa orbiidile aastal 2012. Saame teada, kuidas uuendused kosmosest paistavad:). Kindlasti koht, kus ühistes vestlustes oma ideid lihvida.

Kohtumiseni!

No comments:

Post a Comment